Tjedno izvješće o prometu

Slika /Ri/policija03.jpg

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se ukupno 64 prometne nesreće, od čega su 62 bile lakše, a dvije teže. U prometnim je nesrećama lakše ozljede zadobilo 14 osoba, dok su teže ozlijeđene dvije. U navedenom razdoblju smrtno stradalih osoba u prometu nije bilo.


FOTO:ilustracija
U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se ukupno 64 prometne nesreće, od čega su 62 bile lakše, a dvije teže. U prometnim je  nesrećama lakše ozljede zadobilo 14 osoba, dok su teže ozlijeđene dvije. U navedenom razdoblju smrtno stradalih osoba u prometu nije bilo.

Prema nestručnim procjenama materijalna šteta nastala u  ovim prometnim nesrećama cijeni se na oko 601.000   kuna. Sedam pješaka sudjelovalo je u prometnim nesrećama, dok strani državljani kao sudionika u nesrećama nije bilo. Alkoholiziranih sudionika u prometnim nesrećama bilo je četiri.

Od 222 vozača koji su alkotestirana, kod njih 30 utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg, a najveća iznosi 2,51 g/kg. Izmjerena je kod 33-godišnjeg Kastavca i to 29. siječnja 2010. godine u 05,00 satii, kada su ga policajci zatekli prilikom upravljanja osobnim vozilom u Ul. 1. maja u Rijeci.



Stranica