Mali Lošinj - otkriven kradljivac

Slika /Ri/policija05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Malog Lošinja zbog osnovane sumnje u počinjenje teških krađa na području Malog Lošinja. Samo nekoliko sati nakon dojave o počinjenju kaznenih djela od strane oštećenih, policijski su službenici 27-godišnjaka doveli na kriminalističko istraživanje.

FOTO:ilustracija
Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Malog Lošinja zbog osnovane sumnje u počinjenje teških krađa na području Malog Lošinja. Samo nekoliko sati nakon dojave o počinjenju kaznenih djela od strane oštećenih, policijski su službenici 27-godišnjaka doveli na kriminalisitičko istraživanje, kojim je utvrđena sumnja da je počinitelj dviju teških krađa i zoluporabe opojnih droga.

Utvrđeno je kako je dana 27/28. siječnja ove godine  izvršio tešku krađu u ordinaciju opće medicine, koja se nalazi u sklopu Doma zdravlja u Ul. Priko u Malom Lošinju. Otuđio je manji novčani iznos te više pakiranja raznih  lijekova (heptanon, diazepam ).

Istog je dana provalio u ugostiteljski objekt na Rivi lošinjskih kapetana, također u Malom Lošinju. Iz ovog je objekta otuđio oko nekoliko stotina kuna te više boca alkohonog i bezalkoholnog pića i raznih napitaka.

Tijekom kriminalističkog istraživanja dio otuđenih predmeta je kod 27-godišnjaka i pronađen te će biti vraćeni oštećenim vlasnicima.

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom kaznena prijava protiv počinitelja podnosi se redovnim putem i to zbog teške krađe i zlouporabe opojnih droga.



Stranica