Prevarena 69-godišnjakinja

Slika /Ri/auto_policija07.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Krk provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdio identitet dviju nepoznatih žena koje su počinile kazneno djelo prijevare na štetu 69-godišnjakinje iz Baške. Policija apelira na građane, pogotovo starije životne dobi da ne nasjedaju na ovakve ili slične situacije u kojima vrlo lako mogu postati žrtve kaznenih djela te da što prije o događaju izvijeste policiju.


Policijski službenici Policijske postaje Krk provode kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili identitete dviju nepoznatih žena koje su počinile kazneno djelo prijevare na štetu 69-godišnjakinje iz Baške. 

Dana 21. siječnja, oštećenu 69-godišnjakinju, telefonom je nazvala nepoznata žena rekavši joj kako je dužna izvjesnu sumu novca, no da je ne mora platiti odjednom već na rate. Isto tako rekla je da će doći po novac te nazvavši je ponovno, upitala gdje stanuje. I dok je oštećena 69-godišnjakinja objašnjavala gdje stanuje, u kuću je ušla druga nepoznata žena kojoj je oštećena dala nekoliko tisuća kuna. Zatražila je od nepoznate prevarantice potvrdu, no ona joj je rekla da sada nema vremena te se udaljila. Prva prevarantica je cijelo vrijeme bila na telefonskoj vezi te kada ju je oštećena pitala odakle su, ona je rekla iz Ministarstva zdravstva te prekinula vezu.
Policija apelira na građane, pogotovo starije životne dobi da ne nasjedaju na ovakve ili slične situacije u kojima vrlo lako mogu postati žrtve kaznenih djela te da što o događaju što prije  izvijeste policiju.

 
 
 
 


Stranica