Učinite svoj dom sigurnijim - vratite oružje bez sankcija

Slika /Ri/DSC00444.jpg-uljez.jpg

Podsjećamo i pozivamo građane da u sklopu akcije “Manje oružja – manje tragedija” mogu dragovoljno, bez bojazni da će protiv njih biti pokrenut prekršajni ili kazneni postupak, predati bez vremenskog ograničenja, zabranjeno i dozvoljeno oružje. Ponukani postupcima neodgovornih i nesavjesnih građana koji još uvijek ostavljaju na javnosti dostupnim mjestima opasna sredstva , kao što su eksplozivne naprave, njihovi dijelovi i sl. pozivamo građane da učine svoj dom sigurnijim i riješe se oružja bez sankcija.

FOTO:ilustracija
Podsjećamo i pozivamo građane da u sklopu akcije “Manje oružja – manje tragedija”  mogu dragovoljno, bez bojazni da će protiv njih biti pokrenut prekršajni ili kazneni postupak, predati bez vremenskog ograničenja, zabranjeno i dozvoljeno oružje.

Ponukani postupcima neodgovornih i nesavjesnih građana koji još uvijek ostavljaju na javnosti  dostupnim mjestima opasna sredstva , kao što su eksplozivne naprave, njihovi dijelovi i sl. pozivamo građane da učine svoj dom sigurnijim i riješe se oružja bez sankcija.

Jučer je tako jedan građanin na šumskome predjelu Pulca naišao na tri ručne ručne bombe, više komada streljiva te jedan tromblon. Ove su predmete preuzeli policijski službenici Protueksplozijskog odsjeka, koji će ih uništiti po pravilima struke.

Dragovoljna predaja odnosi se na sve vrste oružja, osobito na oružje kao što je automatsko vatreno oružje, vatreno oružje skriveno u drugim predmetima, vojni projektili s eksplozivnim punjenjem, eksplozivno oružje i njegovi dijelovi, streljiva s probojnim, eksplozivnim i zapaljivim zrnima, vojno oružje.

Sve  informacije o predaji oružja mogu se dobiti putem besplatne  telefonske linije 0800 8892.



Stranica