Provalio u šest vozila

Slika /Ri/krada_iz_auta.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim Riječaninom zbog osnovane sumnje da je počinio više provalnih krađa u osobna vozila na području grada Rijeke. Osnovano se sumnja da je tijekom rujna i listopada ove godine počinio šest provala u osobna vozila u vlasništvu hrvatskih državljana. Na području grada Kastva provalio je u dva osobna vozila iz kojih je otuđio dvije torbice u kojima su se nalazili novčanici s osobnim dokumentima, karticama, mobitelima i novcem. Iste je predmete otuđio također iz vozila parkiranih u Izviđačkoj ulici u Rijeci, na Rujevici te na području Preluka i Viškova. Ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 5 500 kuna.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim Riječaninom zbog osnovane sumnje da je počinio više provalnih krađa u osobna vozila na području grada Rijeke.

Osnovano se sumnja da je tijekom rujna i listopada ove godine počinio šest provala u osobna vozila u vlasništvu hrvatskih državljana. Na području grada Kastva provalio je u dva osobna vozila iz kojih je otuđio dvije torbice u kojima su se nalazili novčanici s osobnim dokumentima, karticama, mobitelima i novcem. Iste je predmete otuđio također iz vozila parkiranih u Izviđačkoj ulici u Rijeci, na Rujevici te na području Preluka i Viškova. Ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 5 500 kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđen je identitet i dvoje Riječana koji se sumnjiče za prikrivanje. Protiv njih, kao i 25-godišnjaka podnosi se kaznena prijava redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu u Rijeci.



Stranica