Stradao mladić

Danas oko 11,30 sati policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na predjelu Trnovica na cesti Saršoni – Jelenje. U prometnoj nesreći smrtno je stradala mlađa muška osoba. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je vozač osobnog vozila za sada neutvrđene marke krećući se u smjeru Saršona u oštrom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom. Vozilo je sletjelo van ruba kolnika te se u prevrtanju zaustavilo na krovu. Vozač je preminuo na mjestu nesreće. Okolnosti pod kojima je došlo do prometne nesreće utvrđuju se.

Danas oko 11,30 sati policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na predjelu Trnovica  na cesti Saršoni – Jelenje. U prometnoj nesreći smrtno je stradala mlađa muška osoba.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je vozač osobnog vozila za sada neutvrđene marke krećući se u smjeru Saršona u oštrom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom. Vozilo je sletjelo van ruba kolnika te se u prevrtanju zaustavilo na krovu. Vozač je preminuo na mjestu nesreće. Okolnosti pod kojima je došlo do prometne nesreće utvrđuju se.



Stranica