Stradao mopedist

Jučer, oko 2,20 sati u Istarskoj ulici u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj je stradao vozač mopeda, a putnica je zadobila teške tjelesne povrede. 24-godišnji Riječanin upravljao je mopedom Piaggio te dolaskom u blizinu kbr. 10 desnim donjim dijelom mopeda udario je u ivičnjak, a zatim i u stablo s desne strane kolnika. Od zadobivenih ozljeda naknadno je preminuo u KBC-u Sušak. Putnica na mopedu 15-godišnja Riječanka zadobila je teške tjelesne ozljede.

Jučer, oko 2,20 sati u Istarskoj ulici u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj je stradao vozač mopeda, a putnica je zadobila teške tjelesne povrede. 24-godišnji Riječanin upravljao je mopedom Piaggio te dolaskom u blizinu kbr. 10 desnim donjim dijelom mopeda udario je u ivičnjak, a zatim  i u stablo s desne strane kolnika. Od zadobivenih ozljeda naknadno je preminuo u KBC-u Sušak. Putnica na mopedu 15-godišnja Riječanka zadobila je teške tjelesne ozljede.
U posljednjih tjedan dana ovo je druga prometna nesreća u kojoj je stradao vozač mopeda, odnosno motocikla. U četvrtak, 12. studenog na DC 8, iznad mjesta Selce, također smrtno, stradao je 30-godišnji motociklist.



Stranica