Prometna nesreća na Krku

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 8. studenog, oko 4,00 sati ispred disko kluba u Svetom Vidu Miholjice na otoku Krku teško je ozlijeđena 20-godišnjakinja. U nju je udarilo osobno vozilo marke VW touareg kojim je upravljala 23-godišnja vozačica iz Čavli. Ona se uključivala u promet s parkirališta te u jednom momentu izgubivši kontrolu nad vozilom udarila u betonsku vazu sa cvijećem na kojoj je sjedila 20-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći koja se dogodila  u nedjelju, 8. studenog, oko 4,00 sati ispred disko kluba u  Svetom Vidu Miholjice na otoku Krku teško je ozlijeđena 20-godišnjakinja. U nju je udarilo osobno vozilo marke VW touareg kojim je upravljala 23-godišnja vozačica iz Čavli. Ona se uključivala u promet s parkirališta te u jednom momentu izgubivši kontrolu nad vozilom udarila u betonsku vazu za cvijeće na kojoj je sjedila 20-godišnjakinja. Prevezena je u KBC-Sušak gdje je utvrđeno da je zadobila teške tjelesne povrede.

 

Vozačica VW-a je upravljala vozilom  pri koncentraciji alkohola od 1,11 g/kg. U konzultaciji i dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se kazneno prijavljuje redovnim putem.



Stranica