Otuđivali pića pa ih prodavali

Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Krk nad trojicom mladića u dobi od 15 do 22 godine života utvrđena je osnovana sumnja u počinjenje više provalnih krađa na području otoka Krka.

Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici  Policijske postaje Krk nad trojicom mladića u dobi od 15 do 22 godine života utvrđena je  osnovana sumnja u počinjenje više provalnih krađa na području otoka Krka.

Ova je trojka u vremenu od 24. do 26.listopada provalila u diskont pića u Svetom vidu Miholjice kod Malinske iz kojega su otuđili razno alkoholno piće. U ovo skladište u vlasništvu tvrtke iz Omišlja provalili su i nekoliko dana kasnije kada su otuđili kombi vozilo marke VW transporter. S ovim su vozilom krenuli su u izvršenje novog kaznenog djela pa su tako početkom studenoga  provalili u skladište tvrtke iz Punta, smješteno na predjelu Puntica u Puntu iz kojega su otuđili 650 boca raznog alkoholnog i bezalkoholnog pića.

Tijekom kriminalističkog istraživanja provedenog u suradnji s djelatnicima II. Policijske postaje Rijeka u jednom ugostiteljskom objektu na području Viškova pronađena je veća količina alkoholnog pića za koje se sumnja da potječe od izvršenja ovog kaznenog djela.  Osim toga, na području Stupara je pronađeno i otuđeno kombi  vozilo koje su ukrali iz skladišta u Svetom Midu Miholjice.

Protiv 27-godišnjeg vlasnika kojemu su kradljvici prodali piće, podnosi se kaznena prijava redovnim putem zbog prikrivanja. Kazneno se prijavljuju i sva trojica počinitelja.



Stranica