Razbojništva

Dana 30. listopada, oko 18,30 sati u poslovnici FINE u mjestu Čavli kraj Rijeke dogodilo se razbojništvo. Dvije nepoznate osobe prijeteći pištoljima otuđile su novac i udaljile se s mjesta događaja. Nepoznati počinitelji s motorističkim kacigama na glavi prethodno su razoružali djelatnika zaštitarske tvrtke pri tom ga lakše ozlijedivši.

Dana 30. listopada, oko 18,30 sati u poslovnici FINE u mjestu Čavli kraj Rijeke dogodilo se razbojništvo. Dvije nepoznate osobe prijeteći pištoljima otuđile su novac i udaljile se s mjesta događaja. Nepoznati počinitelji s motorističkim kacigama na glavi prethodno su razoružali djelatnika zaštitarske tvrtke pri tom ga lakše ozlijedivši.

Gotovo u isto vrijeme počinjeno i kazneno djelo razbojništva u poštanskom uredu na Pehlinu u Rijeci. Maskirani muškarac zaprijetivši pištoljem djelatnici pošte otuđio je novac i pobjegao. Ozlijeđenih osoba nije bilo.,

U tijeku je obavljanje očevida na jednom i drugom mjestu, kao i prikupljanje korisnih sazanja u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja i pronalaska počinitelja te otuđenog novca. Visina materijalne štete bit će poznata po završenoj inventuri.



Stranica