Primanje kod župana povodom Dana policije

Slika /Ri/DSC00062.jpg-1.jpg

U povodu 29. rujna – Dana policije, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina sa svojim suradnicima, priredio je tradicionalno primanje za predstavnike Policijske uprave primorsko-goranske. "Policajac treba imati i srce i čast, biti u službi građana, što se iz rada ove Policijske uprave itekako vidi", rekao je župan Komadina.

FOTO:  Policijska uprava primorsko-goranska
U povodu 29. rujna – Dana policije, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina sa svojim suradnicima, priredio je tradicionalno primanje za predstavnike Policijske uprave primorsko-goranske.

Upućujući čestitke u povodu predstojećeg dana, župan Komadina je istaknuo veliku odgovornost i časnu obavezu, kako rukovoditelja tako i svih djelatnika Policijske uprave na njihovoj djelotvornosti u stvaranju što sigurnijeg okruženja.  Istaknuo je i ovom prilikom, u ime svih građana i svoje osobno,  zahvalnost Policijskoj upravi primorsko-goranskoj na predanom radu i održavanju sigurnosti građana i njihove imovine. Komadina je nadalje i naglasio da se radi o jednoj od najboljih Policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, što je i stav javnosti ali i samih policijskih struktura iz Ministarstva. Na kraju, još jednom čestitajući predstavnicima policije,  istaknuo je kako je policijski posao težak i složen , često puta i nezahvalan, ali i to da „za biti policajac treba imati i srce i čast , biti u službi građana“ , što se iz rada ove Policijske uprave itekako vidi.

U ime Policijske uprave primorsko-goranske, zahvalio se njezin načelnik Tomislav Dizdar te na samom početku predstavio novoimenovane članove kolegija. Razvoj policije u budućnosti, rekao je Dizdar temelji se na jednom novom pristupu koji podrazumijeva drugačije planiranje, odnosno, donošenje tzv. strateške procjene za razdoblje od tri godine. U nastavku je istaknuo ulogu policije koja treba biti  servis građanima i  djelovati više preventivno i proaktivno, a manje represivno. Nakon kratkog osvrta na budući preustroj policije, još jednom se zahvalio županu i njegovim suradnicima na primanju i čestitkama povodom Dana policije.



Stranica