Zatečeni kako provaljuju u kiosk

Policijski službenici Prve policijske postaje zatekli su jutros oko 2 sata trojicu mladića u dobi od 15,16 i 18 godina u pokušaju provale u kiosk koji se nalazi u Rijeci,u Studentskoj ulici. Po dojavi građana policajci su se uputili na mjesto događaja gdje su zatekli trojicu mladića.Pored istih je pronađen provalnički alat i rukavice , te lokot koji su skinuli sa vrata kioska.Provalnici su dovedeni u policijsku postaju, gdje je nad istima u tijeku kriminalistička obrada.

Policijski službenici Prve policijske postaje zatekli su jutros oko 2 sata trojicu mladića u dobi od 15,16 i 18 godina u pokušaju provale u kiosk koji se nalazi u Rijeci,u Studentskoj ulici.
Po dojavi građana policajci su se uputili na mjesto događaja gdje su zatekli trojicu mladića.Pored istih je pronađen provalnički alat i rukavice , te lokot koji su skinuli sa vrata kioska.Provalnici su dovedeni u policijsku postaju, gdje je nad istima u tijeku kriminalistička obrada.         

Tijekom protekle noći evidentirana je i teška krađa provaljivanjem u prostorije autoservisa u Osječkoj ulici u Rijeci.Otuđena je veća količina automehaničarskog alata,a poduzeće u čijem je vlasništvu autoservis oštećeno je za oko 25 000 kuna.    

 


Stranica