Provale u rashladne vitrine

U noći 28/29. kolovoza provaljeno je u četiri rashladne vitrine koje se nalaze u sklopu kioska smještenih u Simonettijevoj ulici, Ul. Antuna Barca, Istarskoj ulici te Ul. I. Ć. Beloga u Rijeci. Nepoznati počinitelj otuđio je veću količinu bezalkoholnog pića, energetskih napitaka i piva. Materijalna šteta se prema prvim procjenama cijeni na oko 3 500 kuna, a oštećene su dvije zagrebačke tvrtke.

U noći 28/29. kolovoza provaljeno je u četiri rashladne vitrine koje se nalaze u sklopu kioska smještenih u Simonettijevoj ulici, Ul. Antuna Barca, Istarskoj ulici te Ul. I. Ć. Beloga u Rijeci. Nepoznati počinitelj otuđio je veću količinu bezalkoholnog pića, energetskih napitaka i piva. Materijalna šteta se prema prvim procjenama cijeni  na oko 3 500 kuna, a oštećene su dvije zagrebačke tvrtke. 

Dana 29. kolovoza, oko 3,30 sati policijski službenici I. policijske postaje Rijeka zamijetili su  u Gnambovoj ulici u Rijeci , grupu mladića kako se trčeći udaljavaju iz pravca Korza. Utvrđeno je kako su netom prije provalili u rashladnu vitrinu na Korzu iz koje su otuđili veću količinu raznih vrsta sladoleda. Dio otuđenih predmeta kod mladića je i pronađen. Materijalna se šteta cijeni na oko 700 kuna. Šestorica mladića u dobi od 18 do 20 godina, svi s područja Rijeke, kazneno se prijavljuju redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.


Stranica