Otkriveni "ulični" razbojnici

Policijski službenici Druge policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom,zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Razbojništva. Osnovano se sumnja da je 18. kolovoza oko 19 sati u ulici Branka Blečića 2, u Rijeci,zajedno sa još trojicom mladića izvršio razbojništvo na štetu 14-godišnjeg dječaka . Za vrijeme dok je 14-godišnjak prolazio ulicom u društvu svojih prijatelja, presreli su ga i uz uporabu sile i prijetnje od njega otuđili mobilni telefon i novac.

Policijski službenici Druge policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom,zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Razbojništva.

Osnovano se sumnja da je 18. kolovoza oko 19 sati u ulici Branka Blečića 2, u Rijeci,zajedno sa još trojicom mladića izvršio razbojništvo na štetu 14-godišnjeg dječaka . Za vrijeme dok je 14-godišnjak prolazio ulicom u društvu svojih prijatelja, presreli su ga i uz uporabu sile i prijetnje od njega otuđili mobilni telefon i novac.
Nakon toga je jedan od četvorice mladića,za kojim policija još uvijek traga,prišao je drugom 14-godišnjaku koji se nalazio u blizini oštećenog ,od kojeg je također zatražio novac.Obzirom da dječak nije imao novca udario ga je nogom u predjelu glave i nanio mu pritom tešku tjelesnu ozljedu,zbog koje je i hospitaliziran u Dječjoj bolnici Kantrida.

Poduzetim izvidima policijski službenici identificirali su svu četvoricu počinitelja,a dosada je provedena kriminalistička obrada nad 18-godišnjakom,protiv kojeg se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu,dok se za ostalom trojicom intenzivno traga.

Kriminalistička obrada se nastavlja.
 


Stranica