Doveden u Istražni centar

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica i Policijske postaje Krk u suradnji s policijskim službenicima Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističku obradu nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom,zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela Teška krađa.Osnovano se sumnja da je 25-godišnjak sa prebivalištem na području Vinodolske općine počinio ukupno 18 kaznenih djela Teške krađe,od kojih 11 kaznenih djela na području Policijske postaje Crikvenica i 7 kaznenih djela na području Policijske postaje Krk.

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica i Policijske postaje Krk u suradnji s policijskim službenicima Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske  proveli su kriminalističku obradu nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom,zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela Teška krađa.

Osnovano se sumnja da je 25-godišnjak sa prebivalištem na području Vinodolske općine počinio ukupno 18 kaznenih djela Teške krađe,od kojih 11 kaznenih djela na području Policijske postaje Crikvenica i 7 kaznenih djela na području Policijske postaje Krk.  

Tako je na području Krka i Šila provaljivao u kuće i apartmane, iz kojih je otuđio novac i raznu tehničku robu i to četiri fotoaparata i 3 računala.Na području Crikvenice i Selca provalio je u ukupno sedam ugostiteljskih objekata iz kojih je otuđio novac i razna alkoholna pića,dok je provaljivanjem u ukupno četiri obiteljske kuće iz istih otuđio novac,tehničku robu i zlatni nakit.

Dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima,a materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.     

Po dovršetku kriminalističke obrade 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.
 
 
 
 


Stranica