Zatečena u provali

Tijekom prijepodneva 14. kolovoza u Opatiji,u stambenoj zgradi u ulici Maršala Tita,na izvršenju kaznenog djela teške krađe zatečena je 42-godišnja državljanka Rusije.Poduzetim izvidima i provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je 42-godišnjakinja u stambenoj zgradi u ulici Maršala Tita izvršila provale u četiri stambena prostora,iz kojih je otuđila novac i razne osobne stvari,a kada se sa ukradenim stvarima uputila prema izlazu,zatečena je po djelatnicima policije.

Tijekom prijepodneva 14. kolovoza u Opatiji,u stambenoj zgradi u ulici Maršala Tita,na izvršenju kaznenog djela teške krađe zatečena je 42-godišnja državljanka Rusije.

Poduzetim izvidima i provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je 42-godišnjakinja u stambenoj zgradi u ulici Maršala Tita izvršila provale u četiri stambena prostora,iz kojih je otuđila novac i razne osobne stvari,a kada se sa ukradenim stvarima uputila prema izlazu,zatečena je po djelatnicima policije.Svi otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

U koordinaciji i dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom protiv iste se kaznena prijava podnosi redovnim putem.

 


Stranica