Provale i krađa

Tijekom noći 11./12. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u kiosk u ulici Korzo hrvatskih branitelja u Novom Vinodolskom.Otuđio je cigarete i poštanske marke,te time pričinio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna.Također je tijekom jučerašnjeg dana provaljeno u stanu u Meštrovićevoj ulici u Rijeci,te je iz istog otuđen fotoaparat ,koji je vlasništvo 43-godišnje hrvatske državljanke.

Tijekom noći 11./12. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u kiosk u ulici Korzo hrvatskih branitelja u Novom Vinodolskom.Otuđio je cigarete i poštanske marke,te time pričinio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Također je tijekom jučerašnjeg dana provaljeno u stanu u Meštrovićevoj ulici u Rijeci,te je iz istog otuđen fotoaparat ,koji je vlasništvo 43-godišnje hrvatske državljanke.
Krađu laptopa marke Asus iz stana u ulici Veprinački put u Opatiji,prijavio je jučer djelatnicima policije 43-godišnji Varaždinac.Laptop je otuđen u poslijepodnevnim satima 12. kolovoza,a Varaždinac je oštećen za novčani iznos od oko 5000 kuna.
 
 


Stranica