Provala u kuću i dovršena kriminalistička obrada

U jutarnjim satima 11.kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću na Kukuljanovu.Otuđio je zlatni nakit,a 62-godišnjeg vlasnika oštetio je za oko 15000 kuna. Policijski službenici I Policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 20-godišnjom hrvatskom državljankom ,sa prebivališetm na području Otočca zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo krađe.

U jutarnjim satima 11.kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću na Kukuljanovu.Otuđio je zlatni nakit,a 62-godišnjeg vlasnika oštetio je za oko 15000 kuna.

 Policijski službenici I Policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 20-godišnjom hrvatskom državljankom ,sa prebivališetm na području Otočca zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo krađe.Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je tijekom mjeseca ožujka ove godine iz stana u ulici Fiorella la guardie,u kojem je bila podstanarka,od 61-godišnje vlasnice otuđila zlatni nakit vrijedan 20 000 kuna.

Dio  otuđenih predmeta je pronađen,a u koordinaciji i dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom protiv 20-godišnjakinje kaznena  prijava podnosi se redovnim putem

 


Stranica