Udar groma zapalio krovišta

Tijekom protekle noći na području Jelenja i Kraljevice udar groma prouzročio je požar na krovištima dviju obiteljskih kuća.Oko 00,10 sati u Jelenju,ulica Podhum,udar groma prouzročio je požar na krovištu obiteljske kuće, čija je vlasnica 69-godišnja hrvatska državljanka.U požaru je izgorio manji dio krovišta,a u gašenju su sudjelovali vatrogasci iz Jelenja,Vežice i JVP Centar.

Tijekom protekle noći na području Jelenja i Kraljevice udar groma prouzročio je požar na krovištima dviju obiteljskih kuća.
Oko 00,10 sati u Jelenju,ulica Podhum,udar groma prouzročio je požar na krovištu obiteljske kuće, čija je vlasnica 69-godišnja hrvatska državljanka.U požaru je izgorio manji dio krovišta,a u gašenju su sudjelovali vatrogasci iz Jelenja,Vežice i JVP Centar.
Pola sata kasnije,točnije oko 00,40 sati u Kraljevici,u ulici Šetalište Vladimira Nazora,još jedan grom zapalio je krovnu konstrukciju na stambenom objektu koji je u vlasništvu 58-godišnjakinje iz Osijeka.Požari su ugasili vatrogasci iz JVP Centar i Vežica,a tijekom današnjeg dana izvršit će se očevid,kojim će se utvrditi visina materijalne štete.

U oba događaja nije bilo ozlijeđenih osoba.
 


Stranica