Sudjelovao u izvršenju razbojništva u benzinskoj postaji

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 19-godišnjim Riječaninom poradi sumnje da je sudjelovao u izvršenju kaznenog djela razbojništva u benzinsku postaju u Istarskoj ulici u Rijeci.
Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je 28. srpnja, u blizinu benzinske postaje u Istarskoj ulici u Rijeci, skuterom dovezao 17-godišnjaka, a zatim ga nakon počinjenja razbojništva i odvezao kući, dobivši tada od njega 10 000 kuna .

Nadalje, sumnjiči se da je zajedno sa 17-godišnjakom krajem srpnja ove godine provalio u pizzeriu na području Kastva , a iz nje su tada otuđili manji novčani iznos. U veljači ove godine provalili  su u ugostiteljski klub na području Srdoča iz kojega su otuđili lcd televizor, novac i više boca alkoholnog pića pričinivši materijalnu štetu vlasniku u iznosu od oko 3 500 kuna. Tada su također na području Srdoča provalili i u jednu kuću u izgradnji iz koje su otuđili lcd televizor i četiri teniska reketa u vrijednosti od oko 8 000 kuna.
U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se kaznena prijava protiv obojice podnosi redovnim putem.



Stranica