Crikvenička policija otkrila kradljivce s plaže

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica razotkrili su dvoje drskih i bezobzirnih hrvatskih državljana za koje je utvrđeno da su tijekom ovog vikenda počinili krađe na štetu posjetitelja na gradskoj plaži u Crikvenici.

Radi se o 32-godišnjem Riječaninu i 25-godišnjoj Riječanki, za koje je u dosadašnjem tijeku kriminalističke obrade utvrđeno da su počinili osam krađa na štetu domaćih i stranih državljana pribavivši si protupravnu imovinsku korist u iznosu od oko 20 000 kuna. Oni su iskorištavajući odsutnost i nepažnju oštećenih vlasnika s plaže, krali njihove ruksake i torbice u kojima se nalazio novac, dokumenti, mobiteli, naočale, nakit, kreditne i bankovne kartice i druge predmete. Otuđeni su predmeti tijekom kriminalističke obrade pronađeni i vraćeni oštećenim vlasnicima. U tijeku je identifikacija još predmeta za koje se sumnja da potječu od izvršenja kaznenog djela.

Kriminalistička obrada nad dvoje Riječana se nastavlja zbog sumnje u počinjenje istovrsnih kaznenih djela na drugim plažama.



Stranica