Glisirali u zabranjenoj zoni

Slika /Ri/mirjana/brod.jpg

Dana 21. srpnja na predjelu krčkog zaljeva policijski službenici Postaje pomorske policije Rijeka s plovilom P-115 i Ministarstva unutarnjih poslova s helikopterom, proveli su koordiniranu akciju na moru u cilju zaštite i povećanja sigurnosti posjetitelja, kako domaćih, tako i stranih i to u zonama uz plaže i u moru.

Dana 21. srpnja na predjelu krčkog zaljeva policijski službenici Postaje pomorske policije Rijeka sa policijskim plovilom P-115 i Ministarstva unutarnjih poslova s helikopterom, proveli su koordiniranu akciju na moru u cilju zaštite i povećanja sigurnosti posjetitelja, kako domaćih, tako i stranih i to u zonama uz plaže  i u moru.

Nadlijećući područja između luka Punat i Krk u cilju uočavanja plovila koja koja su glisirala u zoni unutar 300 metara od obale, odnosno u zabranjenoj zoni, uočeni su prekršitelji, koje je posada ophodnog policijskog plovila i zaustavila. Radi se o prekršiteljima i to dvojici hrvatskih državljana, dvojici njemačkih te po jednom državljaninu Slovenije i Belgije. O prekršajima koje su počinili hrvatski državljani slijedi podnošenje obavijesti o prekršaju nadležnoj lučkoj kapetaniji, dok su strani prekršitelji naručeni u ispostave lučkih kapetanija u Puntu i Krku.



Stranica