Nasilje u obitelji

Dana 3. srpnja oko 21,30 sati u jednom stanu na području Donje Vežice u Rijeci, nakon što se posvađala sa suprugom, 30-godišnjakinja je pozvala svoga 25-godišnjeg brata koji je došavši pred zgradu u kojoj ona stanuje oštetio motocikl njenog 33-godišnjeg supruga, a zatim i ulazna vrata na zgradi.

Dana 3. srpnja oko 21,30 sati u jednom stanu na  podružju Donje Vežice u Rijeci nakon  što se  posvađala sa suprugom, 30-godišnjakinja je pozvala svoga 25-godišnjeg brata koji je došavši pred zgradu u kojoj ona stanuje  oštetio motocikl njenog 33-godišnjeg supruga, a zatim i ulazna vrata na zgradi. Po ulasku u zgradu sa svoja tri prijatelja, nasilno je ušao u stan u kojem se nalazila sestra i njen suprug,  kojeg  je zatim metalnim ključem udario u predjelu glave lakše ga ozlijedivši. Policijski su službenici ubrzo nakon dojave o događaju pronašli  25-godišnjaka i vozilo kojim se udaljio zajedno sa sestrom i dvoje malodobne djece iz navedenog stana. 

Nakon dovršene prekršajne i kriminalističke obrade protiv njega se podnosi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja o obitelji i narušavanja javnog reda i mira. Nadalje, sumnjiči se i za počinjenje kaznenog djela narušavanje nepovredivosti doma te uništenje i oštećenje tuđe stvari. Dvoje supružnika također će biti prijavljeno zbog prekršaja iz domene Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.



Stranica