Zatečene u provali

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka zatekli su jučer u poslijepodnevnim satima u stambenoj zgradi smještenoj u Ul. Žrtava fašizma u Rijeci, dvije maloljetne ženske osobe na izvršenju kaznenog djela provale u stan. Po dojavi građana policajci su se uputili na mjesto događaja, i na petom katu navedene stambene zgrade zatekli maloljetnice koje su pokušale pobjeći, ali su odmah uhvaćene.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka zatekli su jučer u poslijepodnevnim satima u stambenoj zgradi smještenoj u Ul. Žrtava fašizma u Rijeci, dvije maloljetne ženske osobe na izvršenju kaznenog djela provale u stan.

Po dojavi građana policajci su se uputili na mjesto događaja,  i na petom katu navedene stambene zgrade zatekli maloljetnice koje su pokušale pobjeći, ali su odmah uhvaćene. Kod njih je pronađeno više komada raznovrsnog zlatnog nakita čije se porijeklo utvrđuje te se pretpostavlja da potječe od izvršenja kaznenog djela i čije se porijeklo utvrđuje. Sumnja se da su provalile u stan na ovoj adresi u vlasništvu 57-godišnje Riječanke. Kriminalistička obrada nad njima još je u tijeku.

Inače, tijekom jučerašnjeg dana evidentirana je još jedna teška krađa provaljivanjem u stan u Hegedušićevoj ulici u Rijeci. Iz stana je otuđeno više komada zlatnog nakita u vrijednosti od oko 10.000 kuna na štetu 25-godišnje Riječanke.



Stranica