Smrtno stradao u prometnoj nesreći

Sinoć, oko 22,10 sati u Čandekovoj ulici u Rijeci dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala a druga je teže ozlijeđena. 35-godišnji Riječanin upravljajući osobnim vozilom marke Fiat uno riječkih registarskih oznaka kretao se Čandekovom ulicom. Dolaskom kod kbr.1, vozilom se isuviše približio desnom rubu kolnika, udario prednjm kotačima u desni ivičnjak, a zatim u metalnu ogradu.

Sinoć, oko 22,10 sati u Čandekovoj ulici u Rijeci dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala a druga je teže ozlijeđena.

35-godišnji Riječanin upravljajući osobnim vozilom marke Fiat uno riječkih registarskih oznaka kretao se Čandekovom ulicom. Dolaskom kod kbr.1, vozilom se  isuviše približio desnom rubu kolnika, udario prednjm kotačima u desni ivičnjak, a zatim u metalnu ogradu.

Na mjestu nesreće smrtno je stradao suvozač, 30-godišnjak iz Rijeke, dok je vozač zadobio teške tjelesne povrede. Do 1,05 sati od raskrižja s ulicom Rikarda Benčića do raskiržja s Vukovarskom ulicom promet je bio je u prekidu.

Tijekom jučerašnjeg dana, osim ove prometne nesreće na cestama Primorsko-goranske županije dogodilo se ukupno 10 prometnih nesreća, od čega tri s ozlijeđenim osobama.
Nadalje, tijekom redovnog nadzora u prometu zatečen je 25-godišnji Riječanin koji je upravljao opel vectrom bez registracijskih oznaka, pri koncentraciji alkohola od 1,26 g/kg. Vozilu je istekla valjanost prometne dozvole, a njime je 25-godišnjak upravljao iako nema položen vozački ispit. Protiv njega slijede odgovarajuće prekršajne prijave.

Policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka u dva su navrata tijekom jučerašnjeg dana zaustavili 22-godišnjaka s područja Viškova za kojega je utvrđeno da je upravljao vozilima (seat  i kia) unatoč ranije izrečenim zabranama upravljanja vozilima "B" kategorije". Nad njim je u tijeku prekršajna i kriminalistička obrada.



Stranica