Pronađeni provalnici

Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teška krađa policijski službenici Policijske postaje Opatija i Prve policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad dvojicom hrvatskih državljana.Osnovano se sumnja da je 25-godišnji hrvatski državljanin u vremenskom periodu od 9. do 16. lipnja na području Matulja i Jurdana izvršio ukupno sedam provalnih krađa,od kojih tri u pokušaju,u različite objekte i to u vinariju,dom zdravlja,butik,jedno poduzeće,te dvije trgovine.

 Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teška krađa policijski službenici Policijske postaje Opatija i Prve policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad dvojicom hrvatskih državljana.
 
Osnovano se sumnja da je 25-godišnji hrvatski državljanin u vremenskom periodu od 9. do 16. lipnja na području Matulja i Jurdana izvršio ukupno sedam provalnih krađa,od kojih tri u pokušaju,u različite objekte i to u vinariju,dom zdravlja,butik,jedno poduzeće,te dvije trgovine.Tijekom kriminalističke obrade kod istog su pronađeni predmeti kaznenog djela,kao i sredstva počinjenja.

Također je provedenom kriminalističkom obradom nad 15-godišnjim hrvatskim državljaninom utvrđeno da je 17. i 19. lipnja provalio u aparate za zabavu koji se nalaze na terasi ugostiteljskog objekta u ulici Školjić u Rijeci,iz kojih je otuđio novac.

U koordinaciji i dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom protiv istih se kaznena  prijava podnosi redovnim putem.

 
 


Stranica