Razbojništvo u zlatarnici

Dana 24. lipnja, oko 17,00 sati u zlatarnici koja se nalazi u Ul. Stari grad u Lovranu dogodilo se razbojništvo. Dvojica nepoznatih muškaraca po ulasku u prostor zlatarnice uz prijetnju pištoljem 51-godišnjoj djelatnici, otuđili su za sada neutvrđenu količinu zlatnog nakita. Nakon toga udaljili su se s mjesta događaja osobnim vozilom marke VW golf do Ulice 26. divizije, gdje su ga napustili i zapalili. Utvrđeno je da je ovo vozilo riječkih registarskih oznaka prethodne noći otuđeno iz Vukovarske ulice u Rijeci na štetu 28-godišnje Riječanke.

Dana 24. lipnja, oko 17,00 sati u zlatarnici koja se nalazi u Ul. Stari grad u Lovranu dogodilo se razbojništvo. Dvojica nepoznatih muškaraca po ulasku u prostor zlatarnice uz prijetnju pištoljem 51-godišnjoj djelatnici, otuđili su neutvrđenu količinu zlatnog nakita. Nakon toga udaljili su se s mjesta događaja osobnim vozilom marke VW golf do Ulice 26. divizije,  gdje su ga napustili i zapalili. Utvrđeno je da je ovo vozilo riječkih registarskih oznaka prethodne noći otuđeno iz Vukovarske ulice u Rijeci na štetu 28-godišnje Riječanke.
Visina materijalne štete za sada nije poznata.
Policija poduzima sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti događaja te identiteta i pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.



Stranica