Na granici pronađena marihuana

Tijekom jučerašnjeg dana policijski službenici Postaje granične policije Rupa prilikom redovne kontrole zatekli su dvoje stranih državljana da neovlašteno posjeduju opojnu drogu marihuanu. Oko 5 sati na graničnom prijelazu Rupa,na ulazu u Republiku Hrvatsku,kod 20-godišnje državljanke Austrije pronađena su 3 grama opojne droge marihuane.Naime,20-godišnjakinja je opojnu drogu stavila u tri paketića,koje je omotala izolir trakom i od istih načinila ukrase,koje je potom stavila u kosu.

Tijekom jučerašnjeg dana policijski službenici Postaje granične policije Rupa prilikom redovne kontrole zatekli su dvoje stranih državljana da neovlašteno posjeduju opojnu drogu marihuanu.  

Oko 5 sati na graničnom prijelazu Rupa,na ulazu u Republiku Hrvatsku,kod 20-godišnje državljanke Austrije pronađena su 3 grama opojne droge marihuane.Naime,20-godišnjakinja je opojnu drogu stavila u tri paketića,koje je omotala izolir trakom i od istih načinila ukrase,koje je potom stavila u kosu.

Također je u večernjim satima na graničnom prijelazu Pasjak u osobnom vozilu Opel astra ,njemačkih registracijskih oznaka,kontroliran 35-godišnji državljanin Njemačke,kada je u  osobnim stvarima,točnije u peraji za ronjenje,pronađen paketić sa 15 grama opojne droge marihuane.

Državljanka Austrije procesuirana je na Prekršajnom sudu u Opatiji,dok kriminalistička obrada nad 35-godišnjim njemačkim državljaninom još uvijek traje.  

I policijski službenici Policijske postaje Crikvenica zatekli su 28-godišnjeg hrvatskog državljanina da neovlašteno posjeduje 12 grama marihuane.On je 14. lipnja, prilikom redovne kontrole prometa, zaustavljen kod mjesta Jadranovo,te je u pretincu za dokumente osobnog vozila marke Seat cordoba,riječkih registarskih oznaka,sa kojim je isti upravljao,pronađena navedena opojna droga.Protiv 28-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.
 
 
    
 
 
 


Stranica