Prometne nesreće

Tijekom jučerašnjeg dana u dvjema prometnim nesrećama na području Rijeke i Krka teže su ozlijeđena dva vozača motocikla.Oko 12 sati u prometnoj nesreći na A-7,u blizini čvora Diračje,teže je ozlijeđen 38-godišnjak. On je upravljajući motociklom Kawasaki ,riječkih registarskih oznaka,izgubio kontrolu nad istim i udario u postavljenu prometnu signalizaciju,a potom i u zaštitnu ogradu.

Tijekom jučerašnjeg dana u dvjema prometnim nesrećama na području Rijeke i Krka teže su ozlijeđena dva vozača motocikla.

Oko 12 sati u prometnoj nesreći na A-7,u blizini čvora Diračje,teže je ozlijeđen 38-godišnjak. On je upravljajući motociklom Kawasaki ,riječkih registarskih oznaka,izgubio kontrolu nad istim i udario u postavljenu prometnu signalizaciju,a potom i u zaštitnu ogradu.

Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 44-godišnjak iz Rijeke u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 18 sati kod Njivica.On je upravljajući motociklom Honda,riječkih registarskih oznaka,započeo pretjecati osobno vozilo sa kojim je upravljala 45-godišnjakinja.Potom je 45-godišnjakinja započela pretjecati vozilo ispred sebe,te je udarila u motociklistu,koji je od siline udarca sletio van kolnika u kamenje i nisko raslinje.

 
 


Stranica