54-godišnjak zatečen u provali

Dana 19. svibnja, oko 5 sati policijski službenici Policijske postaje Opatija prilikom redovitog obilaska terena zamijetili su da je u kiosk koji se nalazi u Ul. Maršala Tita u Matuljima izvršena provala. Kraj samog kioska nalazilo se devet crnih vreća prepunih raznih artikala koje je počinitelj otuđio iz kioska i pripremio da ih odnese. U vrećama su se nalazile cigarete, upaljači, slatkiši kava i dr. predmeti.

Dana 19. svibnja, oko 5 sati policijski službenici Policijske postaje Opatija prilikom redovitog obilaska terena zamijetili su da je u  kiosk koji se nalazi u Ul. Maršala Tita u Matuljima izvršena provala. Kraj samog kioska nalazilo se devet crnih vreća prepunih raznih artikala koje je počinitelj otuđio iz kioska i pripremio da ih odnese. U vrećama su se nalazile cigarete, upaljači, slatkiši kava i dr. predmeti.  Policijski su službenici u neposrednoj blizini zatekli i muškarca koji je odbacio jednu vreću te se pokušao udaljiti, ali su ga policijski službenici sustigli i doveli na kriminalističku obradu.

Radi se o 54-godišnjem Riječaninu, od ranije poznatom po činjenju kaznenih djela. Osim sumnje u počinjenje ove teške krađe provaljivanjem utvrđeno je da je u travnju ove godine provalio u trgovački obrt u Krešimirovoj ulici u Rijeci, odakle je otuđio više komada raznog inox posuđa pričinivši materijalnu štetu u iznosu od oko 2 000 kuna.

Policijski službenici policijske postaje Opatija nastavljaju s kriminalističkom obradom nad 54-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje i drugih kaznenih djela, ali isto tako i zbog utvrđivanja supočinitelja.

Nakon dovršene kriminalističke obrade 54-godišnjak će biti doveden u riječki zatvor zbog ranije raspisane tjeralice od strane Općinskog suda u Opatiji.



Stranica