Provaljivao u rashladnu vitrinu

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističlku obradu nad 25-godišnjim Riječaninom poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem. Kriminalističkom je obradom uutvrđeno da je tijekom prosinca prošle godine u dva navrata provalio u rashladnu vitrinu smještenu u sklopu kioska koji se nalazi u Studentskoj ulici u Rijeci.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističlku obradu nad 25-godišnjim Riječaninom poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Kriminalističkom je obradom uutvrđeno da je tijekom prosinca prošle godine u dva navrata provalio u rashladnu vitrinu smještenu u sklopu kioska koji se nalazi u Studentskoj ulici u Rijeci. Otuđio je veću količini piva, sokova i energetskih napitaka. Nadalje, u ovu je rashladnu vitrinu provalio i 13. travnja  ove godine, kada je također otuđio veću kočinu piva i sokova. Tada je po prethodnoj dojavi građana (oko 2,50 sati) o provali u navedeni kiosk, u obližnjoj ulici i pronađen po policijskim službenicima Interventne jedinice policije Rijeka i doveden na kriminalističku obradu.
Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima cijeni se na oko 1 400 kuna. Protiv počinitelja se podnosi kaznena prijava redovnim putem.



Stranica