Provaljivao u Novom Vinodolskom

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističku obradu nad 31-godišnjakom s područja Bribira poradi sumnje da je na području Novog Vinodolskog počinio više teških krađa provaljivanjem. Utvrđeno je tako da je početkom travnja provalio u dva ugostiteljska objekta i dvije trgovine u Novom Vinodolskom. Iz ovih je objekata otuđio novac, a iz trgovine u Ul. Zagori i cigarete, slatkiše, suhomesnate proizvode i razna pića.

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističku obradu nad 31-godišnjakom s područja Bribira poradi sumnje da je na području Novog Vinodolskog počinio više teških krađa provaljivanjem.

Utvrđeno je tako da je početkom travnja provalio u dva ugostiteljska objekta i dvije trgovine u Novom Vinodolskom. Iz ovih je objekata otuđio novac, a iz trgovine u Ul. Zagori i cigarete, slatkiše, suhomesnate proizvode i razna pića.

Nadalje, kriminalističkom obradom utvrđeno je da je sredinom ožujka ove godine provalio i u vikendicu, također u Novom Vinodolskom, odakle je pak otuđio razne odjevne predmete. Iz kabine motornog broda koji se nalazi na suhom vezu u gradskoj luci otuđio je dalekozor, auto-radio CD, brusilicu i komplet alata, oštetivši vlasnika za oko 5 000 kuna. Ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 19 000 kuna.
31-godišnji počinitelj sproveden je tijekom jučerašnjeg dana u  riječki zatvor poradi ranije počinjenih kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.



Stranica