Sukobi zbog prometa

U petak, 4. travnja, oko 15,15 sati u Ul.žrtava fašizma u Rijeci došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane dvojice Riječana koji su prethodno svojim vozilima sudjelovali u prometnoj nesreći. Radi se o prometnoj nesreći s materijalnom štetom do koje je došlo prilikom prestrojavanja vozača iz jedne u drugu prometnu traku. Nakon toga, 33-godišnji i 46-godišnji Riječanin, verbalno su se , a zatim i fizički sukobili te je 46-godišnjak tom prilikom i lakše ozlijeđen. Protiv obojice podnosi se optužni prijedlog po čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U petak, 4. travnja, oko 15,15 sati u Ul.žrtava fašizma u Rijeci došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane dvojice Riječana koji su prethodno svojim vozilima sudjelovali u prometnoj nesreći. Radi se o prometnoj nesreći s materijalnom štetom do koje je došlo prilikom prestrojavanja vozača iz jedne u drugu prometnu traku. Nakon toga, 33-godišnji i 46-godišnji Riječanin, verbalno su se , a zatim i fizički sukobili te je 46-godišnjak tom prilikom i lakše ozlijeđen.  Protiv obojice podnosi se optužni prijedlog po čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Optužni priiedlog podnosi se i protiv 35-godišnjeg Riječanina koji je istoga dana, u Ul. Ivana Žorža, na području Drenove verbalno, a zatim i fizički nasrnuo na 54-godišnjeg Riječanina. Izrevoltiran što ga ovaj kao vozač gradskog autobusa nije htio propustitzi da se ujključi u promet, pratio ga je svojim vozilom te ga po zaustavljanju autobusa na ugubalištu  napao, a zatim se udaljio.



Stranica