Zatekli ga u provali

Policijski službenici Policijske postaje Čabar zatekli su sinoć oko 22,40 sati na izvršenju kaznenog djela provale u Osnovnu školu Petra Zrinskoga u Tršću (područje Čabra), 20-godišnjeg Čabranina.Utvrđeno je da je provalio u prostor osnovne škole, te pretražio više prostorija, a u neke i provalio. U neposrednoj blizini škole zatečena je kariola u kojoj su se nalazili otuđeni predmeti iz osnovne škole (veća količina prehrambenih artikala i video projektor) .

Policijski službenici Policijske postaje Čabar zatekli su sinoć oko 22,40 sati na izvršenju kaznenog djela provale u Osnovnu školu Petra Zrinskoga u Tršću (područje Čabra), 20-godišnjeg Čabranina. Utvrđeno je da je provalio u prostor osnovne škole te u neke od prostorija, koje je potom i pretražio. U neposrednoj blizini škole zatečena je kariola u kojoj su se nalazili otuđeni predmeti iz osnovne škole (veća količina prehrambenih artikala i video projektor).
Daljnjom kriminalističkom obradom utvrđena je sumnja da je 17. ožujka pokušao provaliti u trgovinu u Tršću, ali ga je uključivanje alarma omelo te je odustao od daljnje namjere. Kriminalistička obrada nad 20-godišnjakom je u tijeku.



Stranica