Provaljivali u kioske i ugostiteljske objekte

Policijski službenici I. i II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad dvojicom maloljetnika zbog sumnje u počinjenje više teških krađa provaljivanjem na području grada Rijeke. Utvrđeno je tako da su u 12. mjesecu prošle godine provalili u kiosk smješten u holu željezničkog kolodvora u Rijeci., a u veljači ove godine u kiosk na Trgu kralja Tomislava. Iz navedenih objekata otuđili su cigarete, slatkiše i bezalkoholna pića.

Policijski službenici I. i II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad dvojicom maloljetnika zbog sumnje u počinjenje više teških krađa provaljivanjem na području grada Rijeke.

Utvrđeno je tako da su u 12. mjesecu prošle godine provalili u kiosk smješten u holu željezničkog kolodvora u Rijeci, a u veljači ove godine u kiosk na Trgu kralja Tomislava. Iz navedenih objekata otuđili su cigarete, slatkiše i bezalkoholna pića.
Daljnjom je kriminalističkom obradom utvrđeno da je jedan od njih (17-godišnjak) pored ovih kaznenih djela, u društvu sa još dvojicom također maloljetnika, u siječnju provalio u dva ugostiteljska objekta u Istarskoj i Ul. F. Čandeka u Rijeci odakle su otuđili nešto novca, alkoholnog pića i cigareta. U siječnju je isti mladić u društvu sa jednim od ove dvojice provalio u osobnom vozilo u Ul. F.Čandeka i otuđio radio – cd player.
Ukupna materijalna šteta počinjena izvršenjem ovih kaznenih djela cijeni se na oko 8 tisuća kuna. Počinitelji se kazneno prijavljuju redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica