Pucnjava u Rijeci

Jutros oko 03,30 u Rijeci., u Ul. Riva kod kbr. 6 došlo je iz za sada neutvrđenog razloga do verbalne prepirke između dvojice muškaraca, obojice iz Rijeke, starosti 32 i 38 godina života. U jednom trenutku su obojica jedan prema drugome zapucali iz vatrenog oružja ispalivši pri tom svaki po nekokoliko hitaca uslijed čega je 32-godišnjak zadobio prostrijelnu ranu u predjelu lijevog oka te se u ovim trenucima nalazi na liječničkoj obradi u KBC-u Rijeka i izvan je životne opasnosti.

Jutros oko 03,30 u Rijeci., u Ul. Riva kod kbr. 6 došlo je iz za sada neutvrđenog razloga do verbalne prepirke između dvojice muškaraca iz Rijeke, starosti 32 i 38 godina života U jednom trenutku su  obojica jedan prema drugome zapucali iz vatrenog oružja ispalivši pri tom  svaki po nekokoliko hitaca uslijed čega je 32-godišnjak zadobio prostrijelnu ranu u predjelu lijevog oka te se u ovim trenucima nalazi na liječničkoj obradi u KBC-u Rijeka i izvan je životne opasnosti.
Policijskim izvidima i provedbom istražne radnje očevida na mjestu događaja  pronađeni su  tragovi koji ukazuju na pucanje te je  pronađen jedan pištolj kojeg je jedan od sudionika ovog događaja posjedovao ilegalno budući da  nije registriran u sustavu registracije vatrenog oružja. Za drugim sudionikom ovog događaja odnosno 38-godišnjakom iz Rijeke intenzivno se  traga. Prilikom pucanja iz  vatrenog oružja došlo je do oštećenja jednog od parkiranih vozila.
U konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom u Rijeci utvrđena je kvalifikacija ovog događaja kao kazneno djelo  ubojstvo u pokušaju. Po pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela uslijedit će kriminalistička obrada.



Stranica