Krađa i razbojništvo

U nedjelju, 01. ožujka u poslijepodnevnim satima nepoznati počinitelj otuđio je iz sportske torbe novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem u vlasništvu 45-godišnjaka iz Rijeke. Torba je bila odložena na travnatoj površini na području Krasice, a površinom se inače koristi golf klub iz Rijeke.

U nedjelju, 01. ožujka u poslijepodnevnim satima nepoznati počinitelj otuđio je iz sportske torbe novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem u vlasništvu 45-godišnjaka iz Rijeke. Torba je bila odložena na travnatoj površini na području Krasice, a površinom se inače koristi golf klub iz Rijeke. Materijalna šteta cijeni se oko 10 000 kuna.
Policija provodi sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta dvojice nepoznatih muškaraca koji su u nedjelju u večernjim satima počinili razbojništvo u sportskoj kladionici u Kvaternikovoj ulicu u Rijeci. Oni su maskirani, uz verbalnu i prijetnju pištoljem od uposlenice u kladionici otuđili novac s kojim su se udaljili u nepoznatom smjeru. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Točan iznos materijalne štete bit će naknadno utvrđen.

 


Stranica