Narušavanje javnog reda i mira

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno je 13 događaja koji se odnose na narušavanje javnog reda i mira. Tako je u petak, u večernjim satima u Krku, došlo do narušavanja javnog reda i mira u, i ispred ugostiteljskog objekta koji se nalazi u Ul. Vela placa.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno je 13 događaja koji se odnose na narušavanje javnog reda i mira.

Tako je u petak, u večernjim satima u Krku, došlo do narušavanja javnog  reda i mira u, i ispred ugostiteljskog objekta koji se nalazi u Ul. Vela placa. 55-godišnji Krčanin  i 47-godišnji Puntarac verbalno su se sukobili u ugostiteljskom objektu te  nastavili galamiti i međusobno se vrijeđati  ispred objekta, gdje su se i fizički sukobili. Po dolasu policije na mjesto događaja  55-godišnjak je nastavio s narušavanjem javnog reda i mira drsko vrijeđajući policijske službenike. Protiv obojice sudionika događaja podnose se odgovarajući optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom sudu zbog prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Vlasnici pak, ugostiteljskog objekta  također slijedi optužni prijedlog zbog točenja alkohola osobama u vidno alkoholitziranom stanju.
Dvojica 20-godišnjih Riječanina lakše su ozlijeđena u tuči s 22-godišnjakom, također iz Rijeke. Do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba došlo je u nedjelju, oko 1,00 sati na Klobučarićevu trgu u Rijeci. Protiv 22-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.



Stranica