Bježao interventnoj policiji

Jučer, oko 16,20 sati u Furićevu kod kbr. 37, na području Viškova dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom nakon koje se jedan od sudionika udaljio s mjesta nesreće. On je ubrzo pronađen po policijskim službenicima Interventne jedinice policije Rijeka te doveden u policijsku postaju.

Jučer, oko 16,20 sati u Furićevu kod kbr. 37, na području Viškova dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom nakon koje se jedan od sudionika udaljio s mjesta nesreće. On je ubrzo pronađen po policijskim službenicima Interventne jedinice policije Rijeka te doveden u policijsku postaju.

Utvrđeno je kako je upravljajući osobnim vozilom marke Mercedes bez registracijskih oznaka nailaskom na zaustavljenu kolonu vozila, a uočivši policijske službenike, započeo je obilaziti zaustavljenu kolonu vozila s desne strane te je tada prednjom stranom vozila udario u teretno vozilo, a zadnjom u parkirano službeno policijsko vozilo. Nakon nesreće, vozilom se udaljio s mjesta događaja, a za njime su krenuli i policijski službenici. Nakon što je vozilom ušao u dvorište obiteljske kuće i ne mogavši dalje, trčeći se dao u bijeg ali je brzo sustignut po policijskom službeniku Interventne jedinice policije Rijeka. Utvrđeno je da se radi o 22-godišnjaku iz Rijeke, koji je upravljao vozilom kojemu je istekla prometna dozvola i prije stjecanja prava na upravljanje. Zbog navedenih prometnih prekršaja prijavljuje se nadležnom prekršajnom sudu.  Nadalje, sukladno Zakonu o oružju protiv 22-godišnjaka podnosi se optužni prijedlog zbog posjedovanja zabranjenog hladnog oružja tzv. metalne zvjezdice za bacanje ("shuriken"), a poradi ne posjedovanja identifikacijske isprave protiv njega je podnesen obvezni prekršajni nalog.


Stranica