Prometna nesreća za vrijeme maškaranog relija

14. veljače oko 14,15 sati na DC 8 na raskrižju "Bakar II" dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena, dok su tri zadobile lakše tjelesne ozljede. U prometnoj nesreći je sudjelovalo osobno vozilo koje je vuklo prikolicu ručne izrade, a sudjelovalo je u maškaranom reliju Pariz - Bakar.

14. veljače oko 14,15 sati na DC 8 na raskrižju "Bakar II" dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena,  dok su tri zadobile lakše tjelesne ozljede. U prometnoj nesreći je sudjelovalo osobno vozilo koje je vuklo prikolicu ručne izrade, a sudjelovalo je u maškaranom reliju Pariz - Bakar.

Do prometne je nesreće došlo kada se 23-godišnji vozač iz Rijeke upravljajući osobnim vozilom marke Peugeot riječkih registarskih oznaka za koje je bila prikopčana prikolica ručne izrade kretao iz smjera Vidikovca u smjeru Bakra. Prilikom skretanja vozila u desno iznenada je došlo do prevrtanja prikolice u kojoj se nalazilo šestero putnika. Teške tjelesne ozljede zadobila je 20-godišnjakinja iz Čavli, koja je nakon pružene liječničke pomoći u KBC-u Sušak zadržana na JIL-u. Troje putnika lakše je ozlijeđeno.

Alkotestiranjem vozača utvrđena je koncentracija alkohola od 1,22 g/kg.



Stranica