Provalili i otuđili 28 plinskih boca

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističku obradu nad 22-godišnjakom iz Omišlja i 18-godišnjakom iz Plaškoga poradi sumnje da su počinili tešku krađu provaljivanjem i otuđili veću količinu plinskih boca. Kriminalističkom je obradom utvrđeno da su u vremenu od 23. do 31. siječnja ove godine provalili u plinsku stanicu smještenu u Primorskoj ulici u Njivicama. Otuđili su 28 komada plinskih boca za ugostiteljstvo pričinivši hotelskom poduzeću iz Njivica materijalnu štetu u iznosu od oko 28 000 kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističku obradu nad 22-godišnjakom iz Omišlja i 18-godišnjakom iz Plaškoga poradi sumnje da su počinili tešku krađu provaljivanjem i otuđili veću količinu plinskih boca.
Kriminalističkom je obradom utvrđeno da su u vremenu od 23. do 31. siječnja ove godine  provalili u  plinsku stanicu smještenu u Primorskoj ulici u Njivicama. Otuđili su 28 komada plinskih boca za ugostiteljstvo pričinivši hotelskom poduzeću iz Njivica materijalnu štetu u iznosu od oko 28 000 kuna.

Stranica