Prometne nesreće

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba lakše, a četiri su osobe teže ozlijeđene. Policija moli očevice prometne nesreće koja se dogodila sinoć na raskrižju Titov trg - Ul. žrtava fašizma i Fiumara da se jave na broj 92 ili 430-655.

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba lakše, a četiri su osobe teže ozlijeđene.

Oko 13,15 sati na DC 8 kod mjesta Smokovo u prometnoj je nesreći teže ozlijeđen 48-godišnji Crikveničanin. On je upravljajući osobnim vozilom marke Opel  riječkih registarskih oznaka na ravnom dijelu kolnika izgubio kontrolu nad vozilom te udario u kameni zid. Nakon toga vozilo se odbilo i prešlo sa suprotnu stranu kolnika i udarilo u vozilo marke Renault riječkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak iz Novog Vinodolskog.

Tristotinjak metara od raskrižja Bakar – Meja, također na DC 8, oko 15,,00 sati , dogodila se prometna nesreća na način da je 27-godišnjakinja iz Kraljevice upravljala osobnim vozilom Renault delničkih registarskih oznaka krećući se u smjeru Rijeke. Izlaskom iz zavoja izgubila je kontrolu nad vozilom koje je u zanošenju prešlo na drugu stranu. Udarilo je u Škodu riječkih registarskih oznaka kojom je iz suprotnog smjera upravljala 50-godišnjakinja iz Omišlja. U ovoj je prometnoj nesreći teže ozlijeđena vozačica iz Omišlja. Promet se do 16,40 sati odvijao obilaznim pravcima.

Sinoć, oko 21,15 sati u Rijeci, na raskrižju Titovog trga, Ul. Žrtava fašizma i  Fiumare dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teže, a jedna lakše ozlijeđena. 25-godišnja Riječanka upravljajući vozilom Fiat  riječkih registarskih oznaka kretala se Titovim trgom u smjeru Trga bana Jelačića i ušla je u navedeno raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu te udarila u Opel kojim je iz smjera Muzejskog trga upravljala 66-godišnja Riječanka. Opel se od siline udarca odbio te udario u zaštitnu metalnu ogradu, dok je vozačica teže ozlijeđena kao i 24-godišnja putnica iz istog vozila. 25-godišnja Riječanka zadobila je lakše povrede.

Policija moli očevice upravo ove prometne nesreće da se jave na broj 92 ili 430-655.



Stranica