Traganje na moru za nestalim ribarom

Noćas je u koordinaciji Nacionalne središnjice zatraganje i spašavanje na moru započela potraga za nestalim ribarom, 50-godišnjim Krčaninom. U akciji traganja i spašavanja sudjeluje pomorska policija Policijske uprave primorsko-goranske i lučka kapetanija sa svojim plovilima. Naime, jučer oko 18,00 sati iz uvale Jana (otok Krk) 50-godišnji je Krčanin isplovio sa svojom kočom, a kako se nije javljao na mobitel, niti vratio s mora , njegov je prijatelj o tome obavijestio policiju krenuvši i sam u potragu.

Noćas je u koordinaciji Nacionalne središnjice za traganje i spašavanje na moru započela potraga za nestalim ribarom, 50-godišnjim Krčaninom. U akciji traganja i spašavanja na moru uključila se pomorska policija Policijske uprave primorsko-goranske  i lučka kapetanija sa svojim plovilima.
Naime, jučer oko 18,00 sati iz uvale Jana (otok Krk) 50-godišnji je Krčanin isplovio sa svojom kočom, a kako se nije javljao na mobitel, niti vratio s mora , njegov je prijatelj o tome obavijestio policiju krenuvši i sam u  potragu. Oko 02,00 sati na poziciji jednu nautičku milju od uvale sv. Fuska, (otok Cres) zatekao je ribarevu koču na kojoj nije bilo nikoga. U traganju sudjeluju dva policijska plovila i jedno plovilo lučke kapetanije.



Stranica