Drska krađa na štetu 79-godišnjaka

Jučer, u poslijepodnevnim satima u stanu u Trpimirovoj ulici u Rijeci , nepoznati je muškarac počinio drsku krađu nad 79-godišnjim Riječaninom, inače teško pokretnoj osobi. Pozvonio je na vrata stana u Trpimirovoj ulici te nakon što ga je 79-godišnji Riječanin pustio u stan rekao je da je iz crkve i da pomaže starim i nemoćnim osobama. Rekavši 79-godišnjaku da je na poklon donio posteljinu ponudio mu je i jednu deku na prodaju. Kada je starac, ipak dvoumeći se, donio nekoliko stotina kuna muškarac je drsko uzeo novac. No to mu nije bilo dovoljno te je rekao da bi trebao dati još novca za pomoć crkvi, a zatim uzeo novac starcu iz ruke i udaljio se iz stana.

Jučer, u poslijepodnevnim satima u stanu u Trpimirovoj ulici nepoznati je muškarac počinio drsku krađu nad 79-godišnjim Riječaninom, inače teško pokretnoj osobi. Pozvonio je  na vrata stana u Trpimirovoj ulici te nakon što ga je 79-godišnji Riječanin pustio u stan rekao je da je iz crkve i da pomaže starim i nemoćnim osobama.  Rekavši 79-godišnjaku da je na poklon donio posteljinu ponudio mu je i jednu deku na prodaju. Kada je starac, ipak dvoumeći se, donio nekoliko stotina kuna muškarac je drsko uzeo novac. No to mu nije bilo dovoljno te je rekao da bi trebao dati još novca za pomoć crkvi, a zatim uzeo novac starcu iz ruke i udaljio se iz stana.

Ova je drska krađa još jedno upozorenje starijim građanima da budu oprezni posebice s nepoznatim osobama koje im nude raznu robu na prodaju jer je moguće da na ovakav i sličan način budu nasamareni.

 


Stranica