Provalio i nakon deset minuta pronađen

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 28-godišnjim Riječaninom poradi sumnje da je počinio tešku krađu provaljivanjem u trgovinu odjećom smještenu na Trgu svete Barbare u Rijeci. Kriminalističkom obradom utvrđeno je kako je 16. siječnja, oko 01,15 sati provalio u navedenu trgovinu razbivši ulazna vrata, te po ulasku u prostoriju trgovine otuđio je novac u iznosu od oko 500 kuna. Odmah po dojavi o događaju brzom intervencijom policijskih službenika i to nakon desetak minuta, pronađen je i doveden na kriminalističku obradu.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 28-godišnjim Riječaninom poradi sumnje da je počinio tešku krađu provaljivanjem u trgovinu odjećom smještenu na Trgu svete Barbare u Rijeci.
Kriminalističkom obradom utvrđeno je kako je 16. siječnja, oko 01,15 sati provalio u navedenu trgovinu razbivši ulazna vrata, te po ulasku iz trgovine otuđio  novac u iznosu od oko 500 kuna. Odmah po dojavi o događaju brzom intervencijom policijskih službenika i to nakon desetak minuta, pronađen je i doveden na kriminalističku obradu.

Nadalje je utvrđeno da je dan ranije iskoristio nepažnju 18-godišnje Riječanke te otuđio njenu torbicu koju je odložila na stolu terase jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Riva u Rijeci. U torbici su se nalazili osobni dokumenti, mobitel i novac, a materijalna šteta cijeni se na oko 1 500 kuna.
28-godišnji Riječanin kazneno se prijavljuje redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica