Nastavak kriminalističke obrade II

Tijekom jučerašnjeg dana obavijestili smo javnost o uhićenju 35-godišnjaka dvojnoga državljanstva u Rijeci te u nastavku izvješćujemo o rezultatima kriminalističke obrade. Naime, 16. siječnja 2009. godine u prostorije Policijske uprave primorsko-goranske pristupio je navedeni 35-godišnjak u namjeri odjave prebivališta s adrese u Rijeci te je tom prilikom pozvan na obavijesni razgovor.

Tijekom jučerašnjeg dana obavijestili smo javnost o uhićenju 35-godišnjaka dvojnoga državljanstva u Rijeci te u nastavku izvješćujemo o rezultatima kriminalističke obrade.

Naime, 16. siječnja 2009. godine u prostorije Policijske uprave primorsko-goranske pristupio je navedeni 35-godišnjak u namjeri odjave prebivališta s adrese u Rijeci te je tom prilikom pozvan na obavijesni razgovor. Nakon konzultacija s nadležnim Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, istog je dana u 13,45 sati uhićen, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Izradba i nabavljanje oružja i sredstava namijenjenih počinjenju kaznenog djela“ iz članka 334 st.1 KZ-a, za koje kazneno djelo je zapriječena kazna u trajanju od tri mjeseca do tri godine.

Nakon dovršene kriminalističke obrade i temeljem konzultacija s nadležnim državnim odvjetništvom, osumnjičeni 35-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti priveden dežurnom Istražnom sucu Županijskog suda u Rijeci dana 17. siječnja 2009. godine.



Stranica