Uhvaćeni po dojavi građana

Noćas, nešto prije dva sata u Ulici 1. maja u Rijeci provaljeno je u trgovinu medicinske opreme i ortopedskih pomagala. Još jednom se pokazalo kako dobra suradnja policije i građana i njihovo međusobno povjerenje može rezultirati uspjehom. Naime, dojavu o provali policija je dobila od građanina te su brzom intervencijom policijskih službenika Interventne jedinice policije u blizini mjesta događaja zatekli trojicu mladića i doveli u policijsku postaju.

Noćas, nešto prije dva sata u Ulici 1. maja u Rijeci provaljeno je u trgovinu medicinske opreme i ortopedskih pomagala. Još jednom se pokazalo kako dobra suradnja policije i građana i njihovo međusobno povjerenje može rezultirati uspjehom. Naime, dojavu o provali policija je dobila od građanina te su brzom intervencijom policijski službenici Interventne jedinice policije u blizini mjesta događaja zatekli trojicu mladića i doveli u policijsku postaju.

Nakon provedene kriminalističke obrade koju su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka utvrđeno je kako su 18-godišnjak i dvojica maloljetnika s područja Rijeke počinili tešku krađu provaljivanjem u navedenu trgovinu. Nakon nasilnog ulaska u prostor trgovine otuđili su prijenosno računalo, ortopedski jastuk, dva tlakomjera, masažer, ortopedske papuče i cipele te drugu medicinsku opremu u vrijednosti otprilike sedam tisuća kuna.
U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom kaznena se prijava protiv počinitelja podnosi redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.



Stranica