Provaljivao u hotelske sobe

Policijski službenici Policijske postaje Opatija otkrili su počinitelja koji je u posljednjih nekoliko dana provaljivao u sobe dvaju hotela na području Opatije i Lovrana. Kriminalističkom obradom utvrđeno je kako se radi o 32-godišnjem Riječaninu koji je 28. prosinca u jednom opatijskom hotelu provalio u četiri sobe te iz jedne otuđio novac oštetivši dvoje nizozemskih državljana za oko pet tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Opatija otkrili su počinitelja koji je u posljednjih nekoliko dana provaljivao u sobe dvaju hotela na području Opatije i Lovrana.
Kriminalističkom obradom utvrđeno je kako se radi o 32-godišnjem Riječaninu koji je 28. prosinca u jednom opatijskom hotelu provalio u četiri sobe te iz jedne otuđio novac oštetivši dvoje nizozemskih državljana za oko pet tisuća kuna.
Slijedećeg dana provalio je u sobu hotela u Lovranu i otuđio novac u vlasništvu njemačke državljanke koja je oštećena za oko četiri tisuće kuna. Inače, 32-godišnjak je tijekom listopada i studenog ove godine već počinio istovrsna kaznena djela u četiri hotela na području Opatije i Lovrana pričinivši tom prilikom materijalnu štetu veću od deset tisuća kuna. Temeljem optužnog prijedloga Općinskog državnog odvjetništva u Opatiji zatražena je mjera određivanja pritvora za ovog 32-godišnjeg počinitelja.



Stranica