Tradicionalni susreti na granici

Slika Ri/mirjana/susret.jpg

Jučer, 23. prosinca, u tradicionalnom posjetu graničnim prijelazima Rupa i Pasjak bio je župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina. U kratkom obraćanju načelnik Postaje granične policije Darko Štimac informirao ga je o problematici vezanoj uz poslove granične policije.

Jučer, 23. prosinca,  u tradicionalnom posjetu graničnim prijelazima Rupa i Pasjak bio je  župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina. U kratkom obraćanju načelnik Postaje granične policije Darko Štimac informirao ga je o problematici vezanoj uz poslove granične policije. Župan Komadina u prigodnom govoru osvrnuo se na proteklu turističku sezonu i suradnju sa susjedima Slovencima, te izrazio nadu da će se dosadašnja dobra suradnja nastaviti i ubuduće. Djelatnicima policije i carine župan je tom prilikom uručio prigodne poklone.
A na zajedničkoj državnoj granici Hrvatske i Slovenije održan je i tradicionalni susret predstavnika policije, carine i lokalnih vlasti (općina Klana, Matulji i Ilirska Bistrica) iz jedne i druge države na kojem su razmijenjeni prigodni pokloni i čestitke te želje za nastavak dobre suradnje. 



Stranica