Razbojništvo u Šodićima

Dana, 19. prosinca, oko 16,00 sati u trgovini Brodokomerca u Šodićima, na području Kostrene dogodilo se razbojništvo. Očevidom te drugim prikupljenim saznanjima utvrđeno je kako je kazneno djelo počinio nepoznati maskirani muškarac. On je po ulasku u trgovinu uz prijetnju nožem otuđio par tisuća kuna. U trenutku izvršenja kaznenog djela u trgovini su se nalazile dvije prodavačice, 43-godišnjakinja i 41-godišnjakinja, obje iz Kraljevice.

Dana, 19. prosinca, oko 16,00 sati u trgovini Brodokomerca u Šodićima, na području Kostrene dogodilo se razbojništvo.
Očevidom te drugim prikupljenim saznanjima utvrđeno je kako je kazneno djelo počinio nepoznati maskirani muškarac. On je po ulasku u trgovinu uz prijetnju nožem otuđio par tisuća kuna. U trenutku izvršenja kaznenog djela u trgovini su se nalazile dvije prodavačice, 43-godišnjakinja i 41-godišnjakinja, obje iz Kraljevice. Prilikom izlaska iz trgovine jedan je građanin, 69-godišnjak iz Kostrene pokušao muškarcu zapriječiti izlaz te ga je tom prilikom razbojnik lakše ozlijedio, a zatim se udaljio u nepoznatome smjeru.

Ovaj je građanin pokušavši spriječiti razbojnika pokazao izuzetnu hrabrost no posljedice su mogle biti itekako veće i teže. Stoga pozivamo građane ukoliko se nađu u ovakvim situacijama na maksimalni oprez  i da se ne izlažu opasnostima jer život vrijedi više od materijalnih vrijednosti.

Policija intenzivno radi na na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima je kazneno djelo počinjeno i prikupljanju korisnih saznanja u cilju pronalaska počinitelja kao i otuđenog novca.



Stranica